Posts

Showing posts from February, 2015

Too Sexy For Trolley

Image
Assalamu'alaikum. Lama tak borak-borak dalam blog ni, terasa pilu hati ini dihiris rindu. Ehem3x #awakkatmana? Gila tu memang gila, pukul 2 pagi tak tidur lagi tapi itu la dia, penangan tidur petang dan 1 mug cappuccino campur 1 sudu besar tamar cocoa lepas bangun. 
Aku demam syema2 dan tak kuasa menampung ketirisan hidung, malas dan penat nak gi jumpa doktor. Tengok dalam fridge satu-satunya ubat yang ada cuma sirap batuk/selesema Junior yang bertarikh 24/11/2014. Hurmm.. Boleh je la, kan? 
Lepas tu aku naik basikal statik pujaan kalbuku sambil buat pindaan keja yang budak aku email Maghrib semalam. Cukup 68:13 minit aku pon berhenti mengayuh dan dah selesai email pindaan tu untuk budak aku print kat ofis. Yang buat aku happy bila dapat tau proses pemfailan dokumen dah beres sebelum pukul 4 petang. Berbaloi penat lelah... Alhamdulillah.
Siapa kata aku tak keja pagi-pagi naik beskal main ipad? Keja la weh.. Kalu duk lepak minum latte kat Dome KLCC pon aku kena keja jugak betulkan mac…

WW ~ Fade To Black

Image
So be it... 





Just Feel Like Donning Black Shawls All Over Again. 
~ Nai at Tak Pe Je.



WW ~ Nai @ National Palace Museum, Seoul

Image
Assalamu'alaikum.



Lesson of The Day: "Nothing Lasts Forever"
~ Nai at Tak Pe Je.