Nuffnangx

Thursday, 16 May 2013

Bila Mummy Pakai Make-Up


Assalamu'alaikum. Macamana ekk kalau mummy pakai make-up? Tanya anakku suatu hari. Ok, macam ni la lebih kurang:


Mummy awak bukan reti mekap nak oii...! Tgk la lipstick pon dah tak sememeh akibat terkena tangan awak, kan?


Memang tak sememeh. Ngeeeee...


Oh, fishtail blouse kaler purple tu tak nampak ekornya dlm gambar2 ni.
Tapi korang bleh gi website Poplook tgk rupa sebenar, eh?
Seluar hijau tu pun beli kat Poplook jugak.

Tu je la pon, cerita semalam ni tapi aku perap sehari kasik lebih sebati.
Arini tgk la kalau ada org sudi amik gambo, bleh la upload OOTD.

Ok ekk.. Assalamu'alaikum.

Posted Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

10 comments:

  1. alaaaaaaa suweettnyaaa..........lite2 gitu.......
    ai pun tatau make up...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neither do I.. Yg tu pon photo edited... ^_^

      Delete
  2. cun je ;) hahahha..kak! dh ade org puji kite la hahahah i is maluuuuu -_-' kira dh hampir2 bejaya la aura white tu... hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaah... Itu sudaaa baekkk....! Apa lg, buat la testimoni... Hrhehehe

      Delete
    2. Ok ler tiewww....!. Ala, toksah malu toksah segan.. Blog kita, kita punya suka la... Heheheh. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. Aku kdg2 teringin gak jd pandai mekap, Elly.. Mcm deq Liza Razak.

      Delete