Nuffnangx

Friday, 28 June 2013

My New Ipad Cover

Assalamu'alaikum. I had a semi-business lunch today with an acquaintance at Wangsa Walk and later on dropped by at AEON Big nearby for another appointment, this time rather personal. And I made a point of looking for a new ipad cover, replacing the 'broken' existing one, thanks to Junior. What a crowded Friday, as you can see below.


The salesgirl snapped some pictures of me to prove that the cover wouldn't block any camera frame whatsoever like a few other covers would. Satisfied, I handed over RM50 to her and had it affixed immediately before walking out of the stall.


So, this is a picture of me holding the ipad with the previous cover for the last time, as if knowing fully well that it would actually be the last. Yeah, it wasn't premeditated, obviously. A nice coincidence, I'd say.


Still pink, obviously, being my favorite color for gadgets. Quite a bit too reasonable price for such a pretty thing, don't you think? 



Let's hope this one would last long enough to see the new year of 2014. Ameeeen...!

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.


Wednesday, 26 June 2013

Tuesday, 25 June 2013

Dearest Yun-Fat's Brilliant Acting

Assalamu'alaikum. Last night I watched The Last Tycoon starring my long time fave actor, Chow Yun-Fat and I have been subdued ever since. Sigh. When he cried I couldn't help but crying as well, what a brilliant acting yet again! That has somewhat left me drained, literally. I guess the unaccquired love would always make it unrequired. Well, most of the times, that is. 


And from the very beginning the songs have captured me, my nerves and my emotions.
Oh! How much tears I shed..! Dear Yun-Fat, have you not become more handsome and adorable and stunningly brilliant?
I've always been a fan and will always be.
And yeah, the scene in this you.tube video reminds me so much of Casablanca;
Both of which broke my heart.

That's it for now. Thanks for dropping by, love you for that.
Till next entry, Cheerio..!
Assalamu'alaikum.

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.




Monday, 24 June 2013

Menggigil Di Melbourne

Assalamu'alaikum. Trench coat kaler oren ni aku beli lama dah, tapi takde tempat sesuai nak pakai. Maklum la, kat Malaysia ni kan panas je memanjang, ikut mana pun kena carik tempat aircond kuat baru boleh pakai. Jadi, masa pergi Melbourne tahun lepas aku dengan yakin dan percayanya pakai kat sana. Sekali keluar van je, amik kau..! Menggigil kepala lutut, terus tiba-tiba trench coat tu jadik sangat nipis, okay? 


Nampak tak aku duk menahan sejuk dalam gambar kat atas? Elok je lepas ambik gambar tu, menggelabah carik wool overcoat, balut balut balut. Ngeee.. ^_^ 

Pengajarannya, sila jangan over-confident ya kalau ada baju tebal kat kampung.. Tak semestinya mencukupi kat overseas sana..

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

Saturday, 22 June 2013

My Impromptu Bestest Buddies

Assalamu'alaikum. Yesterday my sister insisted to snap my OOTD, what a surprise! She must have had fever or something, that was what I thought. With the shades still on, she repeatedly asked for my phone to do so. I was just coming from the nearest groceries store and aiming to have my lunch at home but yeah, why not? Been a while since I've had any OOTD post lately.


The ensemble from head to toe was a mix and match, which didn't require any ironing. The satin long shawl, the cardigan and the maxi dress had turned out to be my bestest buddies, even somewhat impromptu.


And looking at the pictures now I think I can pass a verdict of yet another overdressed day for doing groceries. Never mind, that's what and who I am at work. 



Thursday, 20 June 2013

Lacey Inner (With Shawls) Once A While

Assalamu'alaikum. How are you guys doing? I used to wear lacey inner every now and then when I was in Uni, which was more than a decade ago. Quite some time afterwards, I have just recently started to relive the lacey thingy yet once more. This time around I layered it over another inner so as to really cover my hair. I've got a few colors but my fave is the green one, which you can see in the following two pictures:-



Yeah, love it so much that I keep wearing it every other day possible. Gotta get a few more, of course. 
^_^




Wednesday, 19 June 2013

Tuesday, 18 June 2013

Sedetik Lebih Di Pulau Manukan, Sabah

Assalamu'alaikum. Sesiapa yang suka laut dan pantai biasanya akan suka bercuti kat pulau. Salah sorangnya akulah tu, dari dulu sampai sekarang tak sudah-sudah bercuti kat pulau. Masa pergi Kota Kinabalu hari tu pun sama, tak lepaskan peluang menjenguk salah satu daripada pulau-pulau yang jadi tarikan di sana - Pulau Manukan namanya. Cantik sangat, Masya Allah.. Hijau okay air dia..! Tapi jangan lupa pakai shades dan sila sapu sun-block secukup rasa, ya.. Terbakar kulit korang nanti, panas sungguh tempat itu, okay! Lain la kalau korang memang suka kulit tan, silakanlah.. Mat & Minah Saleh selamba je berjemur, kulit dah macam udang kena bako.. Tak Pe Je pun...!


Kami antara yang paling awal sampai, maka sempat la bolot satu pangkin untuk lepak dan letak apa yang patut. Pokok pun elok je merimbuni kawasan, kasi kami berteduh dengan nyaman yang amat. Angin pantai pun mengelus lembut, chewah.. Tetiba aku rasa jiwang macam zaman-zaman sekolah dulu. Aku turun jugak sekejap mandi laut tapi takde mood la pulak banyak sampah dalam air dan kat persisiran. Eleh, padahal aku tak tahan panas..!


Korang nampak tak bayang orang lelaki pegang kayu kat dalam gambar kat bawah ni? Haa.. Itu la aku cakap, memang banyak sampah kat situ..! Lelaki tu sebenarnya duk pegang penyapu dan sibuk mengelokkan keadaan. Bukan sampah apa, aku tengok banyak ranting dan serpihan kayu yang dilambung ombak, terhempas ke pantai. Yang dah besar balak pun ada, okay? Hujung ke hujung dua tiga orang maintenance buat kerja, ikut tempo dan alunan ombak pulak aku tengok. Layan je, ikut kepala depa.. Tak kisah la orang penuh dah nak terjun laut.


So, baik kita main pasir secara berjemaah, jom..! Pasir kat sini sangat awesome sebab lembab semulajadi, tak payah susah-susah angkut air laut nak bentukkannya. Seronok la budak bertuah si Junior tu, kan? Aku layankan aje penuh rela, sebab tak kuasa nak berlama-lama kat dalam air laut.


Inilah kekdahnya bentuk entah apa-apa yang telah berjaya dihasilkan penuh gigih. Lepas tu, dia dengan daddy dia sambung mandi. Aku tak mau, kan dah cakap tadi? Hehehe. Kalau dah cakap tak mau, maka itulah dia maksudnya. TAK MAU! ^_^


Lepas tu kan, aku tertidur kat pangkin tu! Ada ke munasabah naik basikal pegi ke Sabah? Ish Ish Ish.. Sungguh mengkagumkan perempuan itu, boleh tidur macam dalam kelas kat sekolah dulu-dulu..? Hurmmm.. Itulah dia, bangun awal sangat tunggu bot nak ke pulau... Kan dah longlai? Apa-apapun, pulau ni memang cantik cuma aku rasa masih boleh dicantikkan lagi oleh pihak pengurusan. Buat kerja kutip sampah tu aku rasa lebih elok dipercepatkan lagi pergerakan, baru sesuai dengan taraf tempat percutian antarabangsa. Dan tak perlulah digebang-gebangkan pasal snorkeling bagai, sebab buang masa je (buang duit gak) orang sewa alat snorkeling tapi tak nampak ikan mahupun coral pun. Baik duk kat jeti mula-mula sampai tu, bagi roti dan tengok ikan berkumpul dan berebut-rebut nak makan roti. Banyak la suara kat situ duk komplen benda yang sama, kesian aku dengar, lebih-lebih lagi aku pun rasa macam tu. Bila borak-borak dengan brader yang bawak bot tu, dia kata patutnya pergi ke Pulau Sapi baru ada banyak ikan. So, korang nanti dengarlah nasihat brader bot tu, okay?

Itu je la pun, terima kasih sudi mampir. Ampun maaf permisi, kuundur diri. Assalamu'alaikum.


















Monday, 17 June 2013

The Rewarded Lil' Boy

Assalamu'alaikum. How was your weekend, dearest friends? Mine was productive as much as relaxing, so to speak but for my son, it was one brilliant heck of a weekend. Earlier in the half quarter of Saturday, he and his aunt had accompanied me to his school for the Report Card Day - a result of which made us proud. And that gave him quite a remarkable licence to ka-ching his long-awaited toy, some Kamen Rider's belt. I didn't really think it was a good idea but his dad was more than melted with his good result and somehow relented it, even with tight face (for me to notice). Well, at least the boy knew how much hard work to deserve such a big reward, that was his dad's justification. 


And I couldn't agree more. Long gone was his preference for things like Spongebob, which of course would be friendlier to the wallet. 


Today the boy woke up early in the morning for Fajr prayer and went to school with big grin on his face. Precious. 








Saturday, 15 June 2013

Kisah Kebaya dan Budak Demam

Assalamu'alaikum. Hari Rabu lepas aku main capai je mana baju yang dah siap bergosok dalam almari. Sekali, kebaya sutera pink-hijau masa raya 4 ke 5 tahun yang lepas je available. Siap ada lagi tag dobi yang aku hantar dry-clean kat hujung kain, boleh? So, berkebayalah aku hari tu julung-julung kalinya dari pagi sampai petang, membuatkan aku rasa nak gi tempah sepasang dua kebaya baru. Hehehe.

Nak dijadikan cerita, dapat berita anak aku demam dan ayah dia dah gi ambik kat sekolah, bawak ke klinik. Ok lagi aku, takde rasa apa pun, ye la memang dah masuk musim demam kan sekarang? Tapi next call, aku dah agak kalut sebab katanya demam terlampau panas dah dekat 40 degree Celcius DAN ada merah-merah kat tangan tanda kapilari darah pecah. Huh? Segeralah aku tukar baju (in record time), sebab worst case scenario kot2 la Junior kena masuk wad takkan la aku berkebaya segala..! Turun kat bawah, ngam2 kereta dah tunggu dengan Junior terbaring lemah kat seat depan. Abis melayang rasa glamour mummy dia kat luar tingkap, weh..! Nasib baik la ada jugak baca-bacaan yang arwah ayah ajar untuk redakan demam panas, boleh jugak aku praktikkan sepanjang jalan menuju hospital. Alhamdulillah, menjadik la jugak dengan izin Allah Ta'ala.

Sampai kat KPJ Ampang Puteri, aku teman Junior kat ruang kecemasan, pegang tangan dia masa nurse cucuk ambik darah, alihkan perhatian dia sementara menunggu keputusan ujian darah tu. Masa tu ketara sangat muka dia terbakar dek kepanasan cuaca di Sabah, mandi kolam dan laut segala.. Mana tak demam panas balik rumah? Tapi sebab mummy dia relax je kan, dia pun ikut relax. Dia tak tau hati mummy dia macam nak pecah kat dalam, cuma dah reda sebab badan dia dah makin reda kepanasannya. Hati ibu, biasalah kan? Aku ajak dia bergambar, suruh nampakkan gigi, kasi dia rasa takde apa-apa dan Insya Allah segalanya akan okay. Ikut mana pun, bertenang dan terus bertenang dan yang paling penting, serahkan kepada Allah Ta'ala.


Dan Alhamdulillah, Junior takde apa-apa selain daripada hampir kena mild infection. Doktor tu macam bosan je tengok betapa ayah & mak Junior cuak lain macam, ehemm.. Ayahnya la, especially. Sebab mak dia apa-apapun, tetap senyum. Hehehe. Aku malas nak explain betapa anak aku terlebih ramai. Yang penting, syukur Alhamdulillah, walaupun sebakul kekdahnya ubat Junior kena bawak balik dan habiskan dalam masa 5 hari (sampai esok), dia bersemangat waja dan seronok dapat MC. ^_^


Aku harap Junior akan membesar sebagai juara dan tetap tenang menghadapi hiccups dalam kehidupan, sandarkan segala-galanya pada keimanan dan kebergantungan kepada Tuhan Pencipta Alam. Ameen Ya Rabbal 'Alameen.






Friday, 14 June 2013

Green-Purple-Pink Friday

Assalamu'alaikum. It's Friday, yeay....! Here are two pictures taken earlier today:


Kimono Wrap Dress - Hijabi Boutique ||  Sleeveless Maxi Dress - Vintage Biri2 || 
Crumpled Maxi Shawl - Nadia Hijabs ||


Have a Nice Weekend Ahead...! Bye for now. Assalamu'alaikum.

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.


An Evening In Enak KL, Bukit Bintang

Assalamu'alaikum. How are you guys doing? It's Friday and most of us just can't wait to call it a day, right? Anyways, today I wanna share with you guys a number of wonderful servings that I had the chance to taste recently. I don't normally snap pictures before savoring most dish, so this time I had made myself a promise not to repeat the same 'mistake', hence the following pictures;-


Sup Ekor - Be extra 'polite' for the first few sips, ya! Hot & Spicy But Very Tasty.


Ayam Percik - I particularly loved the chicken, even without the paste to begin with.


And this was a tasting plate of three different styles of cooking - goreng (fried) masak asam (sour) & tumis (chillies).


This was my other half's favorite - pucuk paku (fern leaves) with cendawan sisik (dried mushroom).


This one was my first desert, Sago Gula Melaka. It was divine, simply put.


And this one was Banana Caramel with Ice-Cream Topping. Not mine, but my husband's. He loved it so much apparently. Too sweet for me, though.


The very last was these ones - tasting plate of three deserts that we both shared. From left was bubur pulut hitam, cendol & sago gula melaka. Hurmmm... Very sinful delicious. Even though the eatery is inside Starhill Gallery in Bukit Bintang, the price is reasonably competitive. Surprisingly, if I may add, coz the total price for every dish that we had was RM100++. I was like, seriously...? 

Enak Kl
LG2, Feast Floor,Starhill Gallery 181. Jalan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
2 Google reviews



Ok, dearest, that's all for now. Thanks for dropping by. See you later, Cheerio..! Assalamu'alaikum. 

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

Thursday, 13 June 2013

OOTD - Merah Sangat La Mak Ngah...

Assalamu'alaikum. Here's how I looked at work today.. The crumpled maxi shawl from Nadia Hijabs has been enlisted as my latest favorite, matched with a pair of modern kurung from saree material.


As Malaysians usually say: Merah Sangat La Mak Ngaaaah....!


That's it, dearest. Have a nice weekday ahead! Assalamu'alaikum. 

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je. 



From Black and White to Pink and Blue

Assalamu'alaikum. Yesterday afternoon I accompanied a client to Nilai for some long-sought mission after attending a matter in Sepang, which explains my very formal black and white attire. Then I was driven by the client to KLIA where I took the Express Rail Link (ERL) to KL Sentral. Hence, the self-camwhoring. ^_^ 


That client has always been very generous with lots of presents by far and today I was given a floral pinkish shawl from Jeddah, which I decided to wear for a dinner in Bukit Bintang later at night. Here are two pictures to share with you guys:



I wouldn't have chosen that kind of print myself but I kinda liked it nonetheless. How thoughtful of that person, don't you think? That's all for now, dearest. Gotta try to catch some sleep myself here. 
Until next time, Cheerio...! Thanks for dropping by.. Assalamu'alaikum.

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

Wednesday, 12 June 2013

Aku dan Kereta Manual

Assalamu'alaikum.
Aku memang dah tak reti langsung bawak kereta manual, rugi kan?
Lulus je driving test (belum dapat pun lesen) tengahari, malam tu jugak cik abang dah suruh aku pusing satu KL naik kereta (automatik) dia masa tu, Proton Waja. Keluar semua peluh jantan betina pun, kuredahi jua.
Gigihnya la bekas askar tu menidakkan ketakutanku.
Sejak malam tu, tak pernah sekali pun aku bawak kereta manual. Dan tak pernah terfikir nak bawak pun, sebenarnya. 

Sampai la minggu lepas masa kat Sabah. Kereta yang cik abang sewa kat sana tu Proton Persona manual, tak macam kereta-kereta automatik yang dia biasa sewa kat Langkawi. Aku lepak je bercinta duk sebelah, kan? Sekali dia berhenti beli bahan-bahan kering kat Pasar Tamu, buat double parking, suruh aku alihkan aje ke depan kalau kereta nak masuk atau keluar. Amek ko... Padan muka!
Menggelabah mak nenek, aku carik la kat you.tube macamana nak bawak kereta manual.
Anak kat belakang siap cakap aku penakut lagi, beb! Huwaaaaa....
Tapi takpe, memang pun. Betul la tu, memang aku penakut pun. Berenang takut, 
bawak kereta manual takut, errkk... Tu je la kot? Hegeheh.
Aku takut sebab aku tak pandai. Yang aku pandai, tak pulak aku takut.
Bila aku explain macam tu kat anak aku, baru dia faham.
Gamaknya la.. Takpun, saje tak nak aku naik angin. Heheh.

Anyways, dipendekkan cerita, setelah agak2 ingat balik yang mana clutch, yang mana brek dan yang mana minyak, aku tetap kurang ingat gear pulak... Adeh.
Tapi Tuhan tu Maha Adil. Alhamdulillah, takde pun kereta nak keluar mahupun masuk sampai la mamat tu masuk kereta semula. Phewwww...!

Syukurlah, kan? Tapi mulai detik itu, aku sudah mula kembali menjalinkan affair dengan kereta manual secara kecil-kecilan. Mana la tau, kan.. Kot2 la ada emergency ke apa ke dan kereta manual je tersadai kat jalan, takde la aku terkebil-kebil tak reti nak buat apa. Betul tak? Hurmmm...

Okay la korang, itu aje la. Terima kasih sudi mampir. Salam Maaf Permisi, Kuundur Diri dengan gear reverse secara manual. Cheerio...!

Much love, Nai at Tak Pe Je.

WW - A Lady In Pink



- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

Monday, 10 June 2013

Sunday, 9 June 2013

The Amazing Upside-Down House in Tamparuli

Assalamu'alaikum. Last week I spent a few days in Kota Kinabalu, Sabah together with my son and his dad. Since we rented a car without any tourist guide or local driver, we survived with the popular navigation app by the name of 'Waze'. And together we navigated our way to Tamparuli's Upside-Down House, which was awesome to bits! I was as thrilled as my son was to see the upside-down real things at the gated compound, even before we got into the house itself. Unfortunately, no photographs or videos allowed inside the house, so you just have got to see for yourselves, ya! 


Well, let the pictures speak for themselves...





We were amazed to see the details and creativeness of everything there, especially inside the house. Kudos to those in charge of the attraction, from the grass root to the top level. Definitely a must-see place if you guys go to Kota Kinabalu, really. 


That's all for now, thanks for dropping by. Much love, Nai at Tak Pe Je. Assalamu'alaikum.

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Tak Pe Je.




Descriptions

Assalamu'alaikum. A few hours earlier on, I sent a message via whatsapp to a friend of a friend, who apparently had to act as a messenger to pass me some documents at the airport. Knowing fully well that he had never met me before, despite the whatsapp's profile picture - he'd better be given some descriptions. So, I wrote this:

"I'm a specky wearing yellow hijab, blue-brown plaid blouse and beige jeans", to which he replied, "At which gate? I'm in between Gate 1 and Gate 2". Just seconds after I replied "Gate 3", a guy came toward me with big grin on his face while we were exchanging an 'acknowledging-approving' look. He gave the documents and left, simply as that. So, here is how I looked like:


Minus the shades, of course. Or the following, minus the blazer:


Point is, descriptions do matter, so we'd better get them right no matter how brief they would be. That's all for now, thanks for dropping by. Much love, Nai at Tak Pe Je. Assalamu'alaikum.


Thursday, 6 June 2013

Colorful Disguise, dear bawal..

Assalamu'alaikum. Here's a picture taken very early in the morning today. Forgive the sleepy face of mine, been chasing the clock these days of late..! 


The colorful oversized tudung bawal was a bliss it turned out to be. Else, I'd have looked even sleepier. Yet again, the material wasn't really recommendable for the extreme hot weather now in Malaysia. 

There goes a very quick post from me. Thanks for dropping by, love you much! Till near future, Cheerio..! Assalamu'alaikum.

- Posted (With Lots of Love) Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

Saturday, 1 June 2013

One Remains Undecided

Assalamu'alaikum. This happened last week. Yes, the two unrelated pictures below happened last week. The difference was the 1st picture did actually occur and became a past tense BUT the 2nd has yet to become none other than a wish list, a future tense. 


The 1st picture was taken last week when I was on the way to my husband's relative's wedding in Dungun, Terengganu. And the 2nd from the Princess Victoria Stylo Closet's website. 


I haven't by far reached any decision though, looking at the price tag. There's an offer of equal three month's instalment but still... 

Anyways, let's just enjoy the upcoming weekend. You take care, dearest friends. Until next time, Cheerio..! Much love, Nai. Assalamu'alaikum.

- Posted Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.