Nuffnangx

Monday, 24 June 2013

Menggigil Di Melbourne

Assalamu'alaikum. Trench coat kaler oren ni aku beli lama dah, tapi takde tempat sesuai nak pakai. Maklum la, kat Malaysia ni kan panas je memanjang, ikut mana pun kena carik tempat aircond kuat baru boleh pakai. Jadi, masa pergi Melbourne tahun lepas aku dengan yakin dan percayanya pakai kat sana. Sekali keluar van je, amik kau..! Menggigil kepala lutut, terus tiba-tiba trench coat tu jadik sangat nipis, okay? 


Nampak tak aku duk menahan sejuk dalam gambar kat atas? Elok je lepas ambik gambar tu, menggelabah carik wool overcoat, balut balut balut. Ngeee.. ^_^ 

Pengajarannya, sila jangan over-confident ya kalau ada baju tebal kat kampung.. Tak semestinya mencukupi kat overseas sana..

- Posted With Lots of Love Using Blogger By Nai at Tak Pe Je.

6 comments: