Nuffnangx

Monday, 22 April 2013

Aura White, Stockist & Demand

Assalamu'alaikum. So, aku dah jadi Mini Stokis Aura White sekarang ni lepas guna pakai produk berasaskan kolagen & nampak kesan positif kat diriku ini. Hehehe. Bukan apa, selain daripada dapat guna sendiri dengan lebih mudah dan selesa, dapat jugak buat side income, ye tak? Kisahnya, HQ cakap esok akan dilancarkan batch baru Aura White ni.. Tanda terima kasih kpd sokongan dan sambutan para pengguna yang teramat luar biasa. Mulai esok, stok baru akan datang dengan kandungan berat yang baru, sudah tentunya lebih daripada 400g DAN yang best nya, harga runcit tetap sama.. Tetap RM150 satu jar.

So I've become an official Mini Stockist of Aura White after consuming this collagen based product and experienced positive effect personally. Apart from being able to consume it easily and more comfy, I also can make some side income, right? And from what I learned today from the HQ, they are gonna launch a new batch tomorrow as a token of appreciation to the consumers' extra-ordinary support. Starting from tomorrow the weight of one jar is more than 400g BUT with the same retail price, i.e. RM150.


So, mulai esok kita yang guna pakai Aura White ni akan dapat bonus peribadi la, kan.. Harga sama tapi kuantiti yang berbeza. Aku nak cakap, Alhamdulillah.. Syukur. Sebabnya, tak la rasa sayang sangat nak penuhkan sudu/skop masa nak bancuh dan goncang dalam shaker tu, kan?

So, starting from tomorrow we as the consumers of Aura White are gonna get personal bonus, right? Different quantity at the same retail price, to which I wanna say Alhamdulillah, grateful for that. For I won't be too calculative whenever scooping the product in the shaker, that's why.

Nasib baik aku telefon HQ dulu sebelum pegi ambik stok lepas abis kes kat Shah Alam tadi. Dah book siap-siap, takut tak sempat dan melopong nanti. Maklum la, bukan sekali dua stokis atau ejen pegi dan pulang tangan kosong. Permintaan terhadap Aura White ni memang luar biasa hebat, tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Sebab tu la HQ nak kasik reward, kan? Dengan cara yang aku sebut tadi la.

Thank God I decided to give the HQ a call first before going there right after my case in Shah Alam earlier today. And I've duly reserved my order for the fear of out of stocks, for it is not a new thing the stockist or agents have to go home empty-handed due to the same reason. The demand for Aura White is indeed too hot, ladies and gentlemen. I guess that's why the HQ wanna give rewards (with the above-mentioned way).

Kepada yang dah order tu, sabar kejap ya.. Esok petang dah bleh mula mengepos, Insya Allah. Pasal testimoni Aura White ni, aku nak buat entry khas punya.. Lagipun, berlambak kat internet dan facebook duk gebang pasal menda ni. Tinggal klik aje, kan? ^_6

For those who have ordered from me, be patient, ya.. By tomorrow evening I'd be able to start posting, Insya Allah. And about my testimony, that will have to wait for an exclusive entry. Plus, there are every where in the internet and facebook for you to click. ^_^

Siapa-siapa nak order tu email kat tak.pe.je@gmail.com. Bagus menda-menda kolagen macam ni, kawan-kawan.. Dah sah-sah pulak Halal, tak payah ada rasa was-was mahupun ragu-ragu. Itu aje buat setakat ni. Sampai jumpa lagi, terima kasih sudi singgah.

If you feel like ordering, do email to tak.pe.je@gmail.com. This kinda collagen-based product is good, dear friends, especially when it's confirmed Halal. With that assurance, we need not have any doubt or second-thoughts anymore. Well, that's it for now. Till we meet again, thank you for dropping by.

Much Love, Nai at Tak Pe Je.


7 comments:

  1. ai tak percaya testimoni org lain dear....skrg ada mcm2 software nk edit2 kulit jadi mulusss flawless.......sbb tu nk tunggu real testimoni dr kawan2 sendiri..... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita, dear.. Aritu lepas tengok kawan & adik ipar sendiri, maka telah kupercaya... ^_^

      Delete
  2. As slm ...
    Sis di mana hq aaurawhite yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsm. Kat Cheras.. Awak tgk no telefon kat bekas dia tu..

      Delete