Nuffnangx

Tuesday, 29 January 2013

Vintage Silhouette of The Girl From Yesterday

السلام عليكم

Well, I love vintage image so much. Here are two recent photos in such mode:-


Taken today at home, right after coming back from restocking my facial regime. Can't wait to ride this bike of mine again.. It's been a while...


The ensemble was:-
- Two-tone plain Hijab : Jalan T.A.R
- Red Striped Blouse : V-One
- Blackcurrent Palazzo : BELLE
- Color block shoes : Ampang Park

That's all. Thanks for dropping by. Have a nice weekday, you guys. Until next time, Cheerio! Much Love, Nai at Tak Pe Je.

السلام عليكم








6 comments:

  1. *hai kak Nai*

    comel je naik bike tu ;)
    palazo tu kegemaran sy sbb senang nak melangkah..
    lagi2 nak kejar ank mmg sesuai pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comey.. Sebab bike tu mmg comey... Heheh.. Betul, senang bukak langkah panjang.. Kita serupa... Tp akak suka sebab cover pingang ke bwh..

      Delete
  2. As salam sis,

    Miss to read ur entry and see how u styled ur hijab & dress! So today, slowly I've strolled ur old entry and it's helping me a lot! Kat sini saya kurang bergaya sebab dok rumah & bila keluar suka pakai tudung express je unless ada official function! Rindu nak bergaya sambil berangan seperti waktu bekerja dulu...hehehe... :D

    Sis,

    I hope you're doing fine by now... *hugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'akaikumussalam. Hi, dear.. Good to have you back.. I'm much better inside out, Alhamdulillah.. Thanx for your kind words and interest.. Hope you're doing good there. Balik KL nanti bleh melaram, so hold your heart.. ^_^ XOXO.

      Delete
  3. bila nk beli palazo terbeli baju....pasni kena beli palazo plak lah...asekk lah beli baju.....iskk.....

    tp ada org ckp pakai palazzo ni mcm pakai suar apek....huhuhu...sabauu je aa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang penting, kita suka dan selesa. Kita pakai, tak kacau apek maupun amoi, maaaa... ^_^

      Delete