Nuffnangx

Thursday, 21 March 2013

Elfira Loy, Fear Factor & Katak

Assalamu'alaikum. Pukul brp ntah tadi aku tengok Fear Factor Selebriti Malaysia.
Jarang sangat tengok TV dan tiapkali tgk Fear Factor ni mesti dah tengah2 atau akhir2 kalu tak awal2 nye saje. Busy la konon.. Harooooos la, kaaaaan? Tengok part Elfira Loy menjerit2 takut kat katak, aku pon rasa nak menjerit sama. Sebab aku mmg la takut yg amat kat makhluk Allah tu.
Eiii.. Takde nye aku sanggup berendam dengan depa!

Tapi kan, lepas aku tgk episod katak ni, aku dan jatuh chenta, weh.
Bukan pada katak, ya puan-puan.
Pada Elfira Loy.
Owh, sungguh la comel the very!
Suka sangat kat dia now.. Hehehhe.

Kenapa aku suka yaamat? Sebab, dia tetap buat. 
Takut mcmana pon, jerit macamana pon, gasak jugak.
That's my girl!


10 comments:

  1. ai pun tgk gak......baguss gak dia jerit2 gitu...terus laju giler si lelaki tu buat...lupa lak namanya...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah.. Sibbaik mamat tu x panik.. Mcm hero tu..!

      Delete
  2. sy sekali pun tak pernah tgk
    sbb tak langgan astro huhu

    tq kakNai attach vc

    ReplyDelete
  3. hahhaha..sy bru tgok mlm tadi..mmg cute je ell tu..memula igt dia dh tak nak wat...tpi mmng tabik spring la...siap menang 10ribu lagi tu!!!...

    ReplyDelete
  4. oooooo..ini yg derang kata pasal katak2 tuuu

    ReplyDelete